Skip to main content

ARBEJDSTILLADELSE

Over 20 års praktisk erfaring i håndtering af udlændingeretlige sager

Højt fagligt niveau og et menneskeligt ansigt. Vi er tilgængelige, effektive og altid på klientens side

Faste priser. Fuld gennemsigtighed, troværdighed og fair priser

TRIN 1

01. Gratis vurdering af sag

Vi foretager en gratis vurdering af jeres sag, og gennemgår de enkelte betingelser for arbejdstilladelse til Danmark. Vurderingen kan ske ved personligt fremmøde, skriftligt, telefonisk eller ved et digitalt online møde. Vores solide erfaring og specialistviden har hjulpet utallige virksomheder med at opnå succesfuld arbejdstilladelse til Danmark.
Få en gratis vurdering

TRIN 2

02. Fremsendelse af tilbud – fast pris

Såfremt vi i fælleskab beslutter at gå videre med ansøgningsprocessen, fremsender vi jer en prisoplysning på vores rådgivning, herunder hvilke opgaver rådgivningen indbefatter. Vores honorar er fastsat, hvilket gør, at I på forhånd kender jeres omkostninger. Hos os får I fuld gennemsigtighed.

Få et tilbud

TRIN 3

03. Opstart af sag – med jer hele vejen

Vi hjælper jer med at udfylde ansøgningen korrekt, samt bistår jer med at tilvejebringe den nødvendige dokumentation. Vi varetager al kommunikation med den relevante myndighed, og følger løbende op på jeres sag. Vi rådgiver jer frem til opholdstilladelsen er opnået.

Start en sag

Vi har mange års erfaring

Vores solide erfaring og specialistviden har hjulpet utallige virksomheder med at opnå succesfuld arbejdstilladelse til Danmark. Netop den viden og erfaring kan være helt afgørende for sagens udfald.

Vi gør det nemt for dig

En ansøgning om arbejdstilladelse kan ofte være en langsommelig og besværlig proces. Vi hjælper jer med at udfylde ansøgningen korrekt, samt bistår jer med at tilvejebringe den nødvendige dokumentation.

Grundigt arbejde

Vi gennemgår sagen grundigt og sikrer os, at den fornødne dokumentation er til stede, således at myndighederne kan træffe afgørelse på et fuldt oplyst grundlag.

Vi er med hele vejen

Vi varetager al kommunikation med den relevante myndighed, og følger løbende op på jeres sag. Vi rådgiver jer frem til opholdstilladelsen er opnået.

Priser

Arbejdstilladelse

10.000 kr.

  • Konsultation, vejledning, og advokatrådgivning
  • Tilgængelighed ved spørgsmål
  • Assistance til udfyldning af ansøgningsskema
  • Indgivelse af ansøgning til SIRI
  • Udarbejdelse af følgebrev
  • Advokatbistand ved partshøring
  • Løbende opfølgning frem til sagens afslutning
  • Bistand ved ansøgning af tilbagerejsetilladelse
  • Bistand ved registrering af CPR-nummer
Kom i gang

Hos Globe Advokater gør vi en forskel for vores klienter

Tillid

Som klientens betroede rådgiver indtager advokater en helt særlig rolle i samfundet. Vi hjælper mennesker i væsentlige, svære og følsomme situationer. Reglerne og kravene på udlændingeområdet kan være komplicerede at forstå. Komplekse og uforståelige regler kræver specialiseret advokatrådgivning.

Service

Som et mindre advokatkontor vægter vi at tilbyde vores klienter specialistviden, nærvær og tilgængelighed. Vores rådgivning bygger på den højeste grad af faglighed. Har du/I behov for en snak mere, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er tilgængelige og det er uforpligtende og gratis at kontakte os.

Erfaring

Vi kender udlændingeretten både i detaljen og i dybden. Vi har over 20 års praktisk erfaring i håndtering af udlændingeretlige sager. Vi har arbejdet i samtlige relevante kontorer i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Dette gør os til et af de fagligt stærkeste advokatfirmaer inden for vores fagområde.

Start en sag op i dag

Kontakt

Vil du høre mere?

Få kontakt til en af vores advokater, som kan hjælpe dig videre i din sag.

Adresse

Bredgade 58A, 1

1260 København K

Kontakt

T: 31410797

E: info@globeadvokater.dk

CVR: 43999648

© 2024 Globe Advokater

RING DIREKTE NU